Tromborg Deluxe Sun Protection Cream SPF 15

Tromborg Deluxe solbeskyttelsecreme SPF 15 og SPF 30 er med økologiske ingredienser bl.a. Kukuiolie, Pomegranat, Aloe Vera og Glycerin for helende, fugtgivende og plejende effekt.

Flere detaljer


290,00 kr. inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Tromborg Deluxe solbeskyttelsecreme SPF 15 og SPF 30 er med økologiske ingredienser bl.a. Kukuiolie, Pomegranat, Aloe Vera og Glycerin for helende, fugtgivende og plejende effekt. Indeholder både UVA og UVB filtre for optimal beskyttelse i hele UVA og UVB området.

 

Tromborg benytter den seneste generation af titanium dioxid, der udover at give en effektiv og sikker solbeskyttelse også gør cremerne nemme at fordele på kroppen og har optimeret æstetiske egenskaber ved ikke at hvidte huden. Den koldpressede økologiske Kukuiolie fra Hawaii, også kaldet Polynesiens naturlige hudterapi vidunder, har den Polynesiske befolkning brugt gennem århundrede til at behandle hudlidelser så som psoriasis og acne og beskytte huden mod sol, salt, vind og vejr. Kukuiolien har vist sig særlig effektiv til at lindre sårforbrændinger, herunder solskoldning. 200 ml.

 

Kukuiolie fra nødderne af Kukuitræet er en naturlig plantekilde rig på alpha-linolenic syre og linoleic syre, som indeholder omega 3 og omega 6 og er fyldt med A,C og E vitamin. Den unikke blanding hjælper med til at opretholde hudbarrierens funktioner og forhindrer fugttab samt hjælper hudens helingsproces ved skader. Den økologiske Pomegranatolie har et højt indhold af vitamin C og antioxidanter, der forebygger skader på hudcellerne og har medvirkende effekt til at reparere hud ødelagt på grund af for meget sol. Pomegranat har desuden en positiv effekt på ekstra levetid for fibroblaster-de hudceller som er ansvarlige for produktionen af collagen og elastin -og som giver huden styrke og elasticitet og minimerer synligheden af rynker. Den er rig på ellagic syre - en naturlig polyfenol komponent i Pomegranat- og antioxidanter, samt punicic syre - en omega 5 umættet fedtsyrer - der tilsammen er en slags ungdomseliksir som er effektiv i formeringen og regenereringen af hudceller, så ældningsprocessen i huden forsinkes. Den unikke sammensætning af magiske råvarer, effektfuldhed og enkelthed gør Tromborgs solbeskyttesesprodukter egnet til brug i direkte sol (undgå direkte sol mellem 11-15) og til almindelig daglig brug udendørs. Mild og velegnet til sensitiv hud. Både til ansigt og krop.