Tromborg Anti Cellullite Treatment Serum

Fyldt med kraftfulde og virkningsfulde ingredienser der hjælper med at bekæmpe cellulitis.

Flere detaljer


760,00 kr. inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum - med 45 aktive ingredienser

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum er fyldt med kraftfulde og virkningsfulde ingredienser, som fjerner de “små smilehuller” i huden.

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum indeholder økologiske planterekstrakter fyldt med naturens egne ilt-beriget organiske forbindelser.

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum indeholder superingredienser i form af peptider samt økologiske urter og planter, der til sammen stimulerer collagen produktionen og reducerer antallet af adipocytter (fedtceller) under hudens overflade, så huden fremstår synligt fastere, og glattere og spændstig. Retter og strammer op samt genskaber elasticitet.

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum reducerer mængden af triglycerider (fedt) i fedtcellerne. Dette gøres ved at sætte skub i lipolysen – den biokemiske proces i huden som gør det af med fedt. Samtidig spændes ben for dannelsen af nye triglycerider i fedtcellerne, så fedtcellernes størrelse formindskes. Alt i alt forøges fedtnedbrydningen og dannelsen af nye fedtceller nedsættes.

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum indeholder tripeptider som binder sig til biprodukter ved den biokemiske fedtnedbrydning i huden, og dermed forstærkes effektiviteten af andre aktive ingredienser, der modvirker, at fedtcellerne i huden bliver større. Og peptider der forøger dannelsen af de vigtige proteoglykaner decorin og lumican som søger for, at collagenfibrerne i huden forbliver tynde og med forøget kvalitet og styrke.

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum er et økologisk kompleks af planteekstrakter indeholdende ærteblomst ekstrakt (astragal) fyldt med flavonoider, der stimulerer hydrolysen af fedt og hæmmer dannelsen af nyt. Musetorn ekstrakt (Ruscus Aculeatus) med stoffet ruscogenin som sætter gang i/booster mikrocirkulationen, og gyldenris med rutin, der virker positivt på blodkarrenes modstandskraft samt lemonekstrakt med stoffet naringin som forstærker effekten af caffeine og hesperidin (også kaldet vitamin P2, der holder collagenfibrerne sunde).

Aktive flavonoider og æteriske olier fra bl.a. kamille ekstrakt og røllike, forøger blodtilstrømning til huden, virker antiinflammatorisk rensende og astringerende på fedtet.

Røllike er den berømte urt beskrevet i Homer og Iliaden, hvor Achilleus den græske kriger blev døbt i et bad med røllike og holdt i hælene, så han blev usårlig.

Humle med aktive sesquiterpener, der virker beroligende på hudcellerne, og fennikelolie, som formindsker rynker, renser og toner huden.

Guldblomme ekstrakt fra det sydlige Skandinavien med antibakteriel og antiinflammatorisk virkning og effekt på puffet og opsvulmet hud.

Kolanød ekstrakt fra det evige grønne træ virker stærk stimulerende på blodgennemstrømning og normaliserer huden ved at fjerne overskydende vand.

Caffeine i form af xanthiner hæmmer enzymet phosphodiesterase (enzymet i kroppen der modvirker nedbrydningen af fedt). Derved forøges puljen af cyklisk AMP. Det forstærker aktiveret triglyceridelipase enzymet til at speede up nedbrydningen af fedt i fedtcellerne. Herved elimineres noget af fedtet i fedtcellerne og de bliver mindre.

Alle disse powerfulde ingredienser hjælper din krop til at få bekæmpet celluliten.
Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum er nem at påføre og trænger hurtigt ind uden at fedte.
Passer alle hudtyper.