Denne CMS-side er ikke synlig for dine kunder

Om MARIA F

Maria Frandsen er uddannet kosmetolog og har siden 2001 arbejdet med nogle af de mest eksklusive mærker i Danmark. I 2009 åbnede hun sin første skønhedsklinik i hjertet af Randers med tilhørende Parfumeri..Butikken er beliggende i Danmarks ældste gådage i hyggelige omgivelser. Siden 2009 har MARIA F været toneangivende i Randers, når det kommer til hudpleje, problemhud og fantastiske produkter. Medarbejderne i klinikken er håndplukkede og uddannet i vores specielle behandlingsmetoder, og specielle sugnaturbehandlinger fra REN Skincare, Jurlique, Rudolph Care, Panpuri, Murad og ikke mindst Ole Henriksen.

.

Med udgangspunkt i helt moderne produkter og behandlingsmetoder arbejder MARIA F med at genopbygge, beskytte og forandre din hud ud fra princippet om, at sundhed og styrke er en kombination af behandling og velvære.

 

Butik-mariaf er vores kunders mulighed for at købe alle vores fantastiske produkter online. Alle vores priser er vejledende udsalgspriser og alle produkterne sendes direkte fra vores store lager.

 

Vores kunder er altid velkomne til at kontakte os med spørgsmål, både til webshoppen, vilkår samt for at få rådgivning om produktvalg.


MARIA F er beliggende i hjertet af Randers, i Danmarks ældste gågade Houmeden.

 

 

  .Cowshed